WERKWIJZE & TARIEVEN

Studio Rust & Ruimte staat voor makkelijk toepasbare en  effectieve oplossingen met  zorg en aandacht voor jou persoonlijk. Ieder mens is uniek, en ieder huis is uniek. De methodes en eventuele organizing materialen die ik inzet moeten bij jou en je wensen passen.

Het totale aantal uren dat nodig is om je huis, huishouden, administratie, agenda of taken te reorganiseren is van te voren lastig te berekenen. Het hangt  af van de klussen die jij wilt aanpakken, de snelheid waarmee jij beslissingen kunt nemen, de hoeveelheid spullen die uitgezocht moeten worden etc. 

Daarom beginnen we met een  gratis KICKSTART van 1 uur waarin je vertelt en laat zien waar je tegenaan loopt. Ik geef jou gratis tips en advies, zodat je meteen aan de slag kunt.  We maken een plan van aanpak en jij beslist of je een werkafspraak wilt maken.

De werkafspraak is een sessie van 3 uur. Tijdens de 3 uren kan er veel werk verzet worden zonder dat jij over je grenzen gaat.  Na de eerste werkafspraak kun je aangeven of je een vervolgafspraak wilt inplannen.

 

Privacy: Alle informatie die tussen jou en Studio Rust & Ruimte wordt uitgewisseld is strikt vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld.

 

GRATIS KICKSTART

De kickstart is vrijblijvend en gratis.

Het vindt plaats bij jou thuis en duurt

1 uur.

We bespreken jouw wensen en bekijken de probleemzones. Je krijgt direct waardevol advies en hulp en een plan van aanpak.

 

WERKAFSPRAAK

De werkafspraak is een sessie van 3 uur begeleiding en coaching.

Het uurtarief bedraagt

€ 65,- incl 21% BTW.

Tot 40 km vanaf Vleuten worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,21 per km.

 

WERK AFSPRAAK XL

Voor werkafspraken die langer dan 2 sessies duren. 

Het uurtarief bedraagt

€ 61,- incl 21% BTW.

Tot 40 km vanaf Vleuten worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,21 per km.

 

Werkafspraken worden gefactureerd op uurbasis. Je ontvangt de factuur binnen twee weken nadat we de werkafspraak hebben uitgevoerd.

De betalingstermijn is 21 dagen en op al onze organizingdiensten zijn onze Leveringsvoorwaardenvan toepassing.